top of page
Zoeken

Een nieuw jaar met uitdagende projecten

De eerste dagen van het nieuwe jaar zitten erop. Daarin hebben we vooruit gekeken naar wat we de komende weken voor werkzaamheden gaan oppakken. Er staan namelijk een paar mooie en uitdagende projecten te wachten. We hebben zin om, in samenwerking met u en jou, hiermee aan de slag te gaan.


De beste wensen voor 2022! Dat het een goed jaar mag worden.

Terugblik

Ook is er rond de jaarwisseling vaak een moment van terugkijken op het afgelopen jaar. Zeker door alle maatregelen die er waren vanwege het coronavirus was 2021 bijzonder. Gelukkig zijn deze maatregelen niet van grote invloed geweest op onze werkzaamheden. Zo hebben we de laatste weken van het jaar nog een paar projecten kunnen afronden. Hieronder ziet u enkele foto's.


Meer weten?

Weten wat we voor u kunnen beteken qua montage van houtskeletelementen? Of wilt u ook een deel van de afwerking door ons laten verrichten? Bijvoorbeeld het plaatsen van kozijnen en dakramen en/of goot-, boei en gevelbetimmering? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. We denken graag met u mee over de aanpak en planning van uw volgende project.

Commenti


bottom of page