top of page

Over ons

In 1996 zijn wij, Eep en Henri van Manen, bouwbedrijf Gebroeders van Manen  gestart. Van huis uit bekend met ‘de bouw’ en door onze werkervaringen bij andere (bouw)bedrijven was voor ons duidelijk waar we voor wilden gaan:  duidelijk, betrouwbaar en kwaliteit.

Hiervoor staan we nog steeds als specialisten in de montage van houtskeletbouw; dé nieuwe manier van bouwen. Of het nu gaat om daken en wanden of om hele casco’s, de montage is bij ons in vertrouwde handen.

Besparen op uw kosten en tijd

Onze kennis en ervaring van de aflopen 25 jaar zorgt voor een professionele betrouwbare basis. In onze beginjaren richtten we ons vooral op nieuwbouw van luxe particuliere woningen, verbouwingen en renovaties  en kleinschalige projectontwikkeling. Dit alles maakt dat we weten wat belangrijk is in bouw en projectmatig werken: heldere afstemming en planning. Maar ook creativiteit en flexibiliteit om (onverwachtse) uitdagingen qua montage op te kunnen lossen. Wat dit u oplevert? Kosten- én tijdsbesparing.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen bij de montage van houtskeletbouw? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. We denken graag met u mee over de aanpak en planning van uw volgende project.

Eep en Henri van Manen

IMG_7844_edited.jpg
Fleet

Wie haalt u ‘in huis’

Of het nu gaat om het monteren van dak elementen of het realiseren van een casco: handen uit de mouwen en gaan! Dat is waar ons team van vakmensen voor staat.

 

Doordat we ieders expertise inzetten tijdens een project kunt u rekenen op een goed eindresultaat. Dit leidt niet alleen tot tevredenheid bij onze klanten, maar ook tot werkplezier binnen ons team.

Realistisch en duidelijk

Duidelijkheid zorgt voor een optimale samenwerking en sneller verloop van een project. Daarom maken we vooraf met u expliciete afspraken over wat er wel en niet bij de montage hoort. Dit om u een realistische planning en duidelijk plan van aanpak te bieden.

Advies op maat

Door onze bouwkundige achtergrond en ruime ervaring, bij zowel grote of kleinschalige projecten, denken we graag met u mee over het proces of eindproduct. Naast uitvoering is dus ook advisering mogelijk.

Overal in Nederland

Gebroeders van Manen is gevestigd in Lunteren, centraal gelegen in Nederland tussen Arnhem en Utrecht. Dit maakt dat we in een groot deel van Nederland de montage van houtskeletbouw kunnen uitvoeren. 

bottom of page