top of page

Kiezen voor houtskeletbouw is kiezen voor het nieuwe bouwen. Duurzaam bouwen met lichte en sterke producten op een constructieve en snelle manier. Om de kwaliteit van deze houtskeletbouwelementen, die u met zorg heeft uitgekozen, te waarborgen is een degelijke en juiste montage noodzakelijk.

Als specialist in het monteren van houtskeletbouw-elementen weten we dat hierbij goede maatvoering en lucht- en waterdichtheid essentieel is. Dat is dan ook waar wij als Gebroeders van Manen voor staan.

Hierdoor is het plaatsen van houtskeletbouw, met name op uitdagende plekken of bij het uitvoeren van complexe details, aan ons toevertrouwd.

Naast het monteren van de houtskeletelementen is het mogelijk om een deel van de afwerking door ons te laten verrichten. Denk hierbij aan het plaatsen van kozijnen en dakramen en/of goot-, boei en gevelbetimmering.

Houtskeletbouw

IMG_4901.JPG

Realistisch en duidelijk 

Duidelijkheid zorgt voor een optimale samenwerking en sneller verloop van een project. Daarom maken we vooraf met u expliciete afspraken over wat er wel en niet bij de montage hoort. Dit om u een realistische planning en duidelijk plan van aanpak te bieden. 

Optimale uitvoering

Ons team van vakmensen brengt naast de nodige ervaring ook verantwoordelijkheid en flexibiliteit mee. Ze zijn bekend met de werkprocessen binnen een project.

 

Dit draagt bij aan een snelle, optimale en efficiënte uitvoering van de montage en eventuele afwerking. Ook is ons team VCA gecertificeerd, hiermee is een veilige werkomgeving gewaarborgd. 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen bij de montage van houtskeletbouw? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.


We denken graag met u mee over de aanpak en planning van uw volgende project.

bottom of page