We zouden dit kunnen omschrijven als alles wat de klant van ons vraagt en van een goed bouwbedrijf zou mogen verwachten. Als aannemer bieden begeleiding van de klant vanaf het meedenken bij een idee tot aan de oplevering van de betreffende nieuwbouw of verbouw. Daarnaast en zo niet nog belangrijker leveren wij kwaliteit in afwerking en bouw.

Bij het bouwen of verbouwen aan een woning of een bedrijfspand komt meer kijken dan alleen timmerwerk. We werken dan ook samen met verschillende erkende onderaannemers zoals een loodgieters, elektriciens, stucadoors, vloerensmeerders en een metselbedrijf . Afhankelijk van uw wens coördineren wij voor u deze samenwerking zodat alles naar wens verloopt.

Naast het werken aan opdrachten voor klanten houden wij ons ook bezig met de uitvoering van bouwprojecten in eigen beheer. Van aankoop van grond tot realisering van verschillende woningen die in de verkoop gaan. Ook bij de bouw van deze woningen betrekken wij de klant in alle details zodat deze naar zijn wens wordt gebouwd.